През месец май телевизионният канал Viasat History продължaва да разкрива последните

...
През месец май телевизионният канал Viasat History продължaва да разкрива последните
Коментари Харесай

Третият райх: Неразказани истории по Viasat History

През месец май телевизионният канал Viasat History продължaва да разкрива последните открития за Втората международна война. Новото този месец са документалните филми " Островът на Адолф " и " Нацистка просвета ", които описват за новооткрита архивна информация за немското навлизане във Англия и научните опити и операции на " Аненербе ".

" Островът на Адолф " започва на 6 май в 22:00.



Снимка: Viasat History

От самото начало на войната завладяването на Англия е част от великия проект на Хитлер за владичество над Европа. Наръчникът на Гестапо за нахлуване на Англия, оповестен през 2000 година, демонстрира в дълбочина подготовката за нахлуването в страната и дава лист на 2820 врагове на нацизма, които незабавно ще бъдат задържани, когато то се случи. Само 112 кв. км - Нормандските острови, в последна сметка са завладени, само че шокиращи нови доказателства за същността на тази окупация в този момент биват разкрити от престъпния археолог Каролайн Стърди Колс. 

Прибавени към архивната информация за нациските проекти за нападението на страната, те ни демонстрират какъв брой ужасяващо би изглеждала цялостната окупация. Благодарение на неповторимия достъп до забележителното ново престъпно проучване на Каролайн, разкриваме тайната на единствения концентрационен лагер на Секретен сътрудник на английска територия, която Чърчил е съумял да опази в продължение на 70 години.



" Островът на Адолф " Снимка: Viasat History

" Нацистка просвета " стартира в четвъртък, 16 май, в 22:00 ч.

Въпреки че през днешния ден знаем какъв брой е била значима биологията за Третия Райх заради директната ѝ връзка с Окончателното решение на еврейския въпрос, множеството хора към момента не са наясно с широкомащабното научно начинание, на което нацистите са разчитали да оправдае и наложи политическия им план. Започвайки през 1933 година, нацистка Германия основава същинска " просвета за войната " в границите на разнообразни организации, които сплотяват известни откриватели и учени.



Снимка: Viasat History

" Аненербе " - организация, учредена през 1935 година и сложена под директния надзор на Хайнрих Химлер, се трансформира в дирек на нацистката научна политика. Целта на организацията е да пренапише славното минало на хипотетичните арийски предшественици, за да откри надзор над бъдещето. Документалният филм от две елементи споделя за смъртоносните интелектуални и научни опити на " Аненербе " и по какъв начин Райхът е манипулирал науката, с цел да легитимира предприемането на расово пречистване, германизация на териториите си и идеологическо владичество над Европа.

Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР